KAS REHABİLİTASYONU İÇİN GÜNCEL CİHAZ TÜRLERİ

22-11-2019 16:06
KAS REHABİLİTASYONU İÇİN GÜNCEL CİHAZ TÜRLERİ
Kas rehabilitasyonu için kullanılan kas kuvvetlendirici cihazlar günümüzde yaygın olarak fizik tedavi kliniklerinde kullanılmaktadır.

Genellikle 2 veya 4 kanallı olan bu cihazların her kanalından iki tens elektrot pedi takacak kablo ucu çıkar.

Ayrı ayrı tek kol, veya bacak uygulaması yapılabildiği gibi, bilateral, yani iki taraflı aynı anda çalışma yapılabilir. Elektrot yapıştırılan uzuvda 2 adet, 4 adet, 6 veya 8 adet tens elektrotu aynı anda uygulanabilir.

Bel, sırt, kollar, bacaklar, omuz vb., kafa hariç vücudun her kas grubunda uzman tavsiyesiyle klinikte veya evde uygulanan güvenilir cihazlardır.
 

Kas geliştirme, kas güçlendirme, felç veya başka bir nedenden dolayı işlemeyen, kullanılmayan veya az kullanılan kas gruplarının atrofi halini önlemek, atrfik kas gruplarını güçlendirmek gibi ems - nmes uygulama programları açılabilir, bunun yanında ağrı tedavisi yapmak için tens programları da açılabilir.

Günümüzde tens-nmes-ems kombine olarak tek bir cihazda bütün programlar bir arada bulunabiliyor.

Programlara eklenmiş estetik ve spor amaçlı modlarla özellikle bayan kullanıcıların kollardaki sarkmalara yönelik sıkılaştırma modlarını tercih ettiği bu cihazlarda, masaj etkisi ve relax rahatlama masaj programları, portatif kas geliştirme cihazlarının kullanım sıklığını ve tercih edilebilirliğini arttırmaktadır.
 

Portatif tens cihazları ve kas geliştirme tens-nmes-ems kas stimülatörleri cihazları, aksesuarları, kabloları, bataryaları, tens elektrot pedleri gibi ihtiyaç duyulacak ekipmanlar için Özden Tıp 0212 222 8606 numaralı hattımızdan bilgi alabilir, ürünler hakkında detaylara erişebilir, uygulayıcı uzman hekim, fizyoterapist uzmanınıza danışarak cihaz satın alma süreçlerinde yardım alabilirsiniz.
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.